آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

این سبزی سرعت رشد کرونا را کاهش می‌دهد

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که ماده شیمیایی موجود در سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی سرعت رشد ویروس کرونا و ویروس‌های سرماخوردگی را کاهش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 02
کد خبر: ۱۲۷۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر گروهی از محققان با انجام آزمایش‌های خاص روی موش‌ها به این نتیجه رسیدند که یک ماده شیمیایی مشتق شده از ترکیبی که به وفور در کلم بروکلی و دیگر گیاهان چلیپایی یافت می‌شود، می‌تواند به عنوان سلاحی در برابر ویروس کرونا و ویروس‌های سرماخوردگی در نظر گرفته شود.

سولفورافان، یک ماده شیمیایی مشتق از گیاه، که به عنوان فیتوکمیکال نیز شناخته می‌شود، می‌تواند از تکثیر ویروس کرونا در سلول‌های میزبان جلوگیری کند.

پیش‌ساز طبیعی سولفورافان در سبزیجات چلیپایی، به ویژه در کلم بروکلی، گل کلم، کلم پیچ و کلم بروکسل به مقدار فراوان وجود دارد.

نتایج مطالعات پیشین نشان می‌دهد که سولفورافان با ایجاد تداخل در بعضی از فرآیندهای سلولی، دارای خواص پیشگیری از سرطان و عفونت است.

لازم است مطالعات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد تا نتایج به دست آمده تأیید شود. محققان در این مطالعه موش‌ها را مورد ارزیابی قرار دادند، بنابراین بهتر است در آینده تأثیر مصرف سبزیجات چلیپایی بر پیشگیری از تکثیر ویروس کرونا در بدن انسان، مورد بررسی قرار بگیرد.

با انجام مطالعات مربوطه مشخص خواهد شد که آیا سولفورافان می‌تواند در پیشگیری یا درمان بیماری کووید ۱۹ مؤثر واقع شود یا خیر.

ارسال نظر
آخرین اخبار